saturday night

nikon D90 + nikorr 30 mm
TJA. Sitter i min säng med Sandra och snart ska vi äta god mat, grillat ♥ Sen ikväll ska vi se på någon Harry Potter, trevlig lördag. Planerna för imorgon är inte riktigt klara men vet allafall att jag ska träna vid 13.00Ha en bra lördagskväll alla fina läsare.

dag 10 - en bok du kan rekomendera

Harry Potter - dom är asgrymma, har dock inte läst alla ÄN men dom är asbra!

fjäder

nikon D90 + nikkor 50 mm
Hej på er. Vakna runt 10 brevid Kevin, gick upp och såg att mamma hade påskpyntat. Tycker det är så fint med påskpynt så vart genast glad, dock lite sur eftersom jag alltid brukar pynta. Tränade allafall kl.12 som vanligt, härligt. Sen har jag bara varit hemma, och bl.a. ätit massa chips och dipp, städat mitt fina rum och kört rumble. Har ni lust och möta mig på det lägg till uknowelin.

dag 9 - ditt favoritgodis

choklad ♥

new in

jacka - monki  500 kr, tygpåse - lindex (kommer inte ihåg exakt vad den kosta men under hundralappen nånting)

Såhär ser jag ut idag


dag 8 - någon du saknar

Det är en person jag saknar med hela mitt hjärta. Ändå så nära men långt ifrån. Vill ha det som förut.

Me today


dag 7 - någon som står dig nära

Världens bästa Kevin

Pizza

Just nu har vi SO och sitter i cafeterian. På lunchen drog jag och klara och åt pizza. Efter skolan blir det att dra till klara och plugga!


Jag idag

Hej! Orkade inte fixa ordning mig så mycket idag så fick bli en så kallad fuldag, utan smink och allt. Eftersom jag hatar kyla har jag haft vinterjackan på mig ända tills idag, då jag har min älskade skinnjacka. Är ju så otrolig fint väder idag, 9 grader hemma hos mig iaf.


@grupprummet

Hej på er. Sitter nu i grupprummet med Julia och Eve, vi jobbar med engelska. Efter den här lektionen har vi lunch, sen matte och sen slutar jag. Då drar jag med Julia till Burger King och äter lite, sen tar jag bussen till Kevin!
Åt crêpes idag för första gången, jag Moa och Alicia köpte i cafeterian och delade. Helt okej ändå, hehe.


resultat






Såhär blev då mitt rum. Lite synd dock att bilderna inte blev så bra eftersom det är dubbelt så snyggt i verkligheten. Hann tyvärr inte ta några före-bilder för att rummet var redan tömt när ja kom hem efter skolan. Men kan allafall säga att jag hade typ mörkgråa tapeter innan, en svart matta och ett svart skrivbord innan. Är väldigt nöjd faktiskt, men måla om är inget ja kommer göra så ofta kan jag säga. Sjukt jobbigt, men var värt det.
Kommentera gärna vad ni tycker om det!

dag 6 - ett kort på dig för länge sen


Här är en bild på Wilma och mig från kära 6an. Största fjortisar haha.


@cafeterian

Sitter nu i cafeterian med några från min spanskaklass och över på våran pjäs rödluvan. Slutar halv 4 idag och tar då direkt bussen hem. Då kommer jag göra klart det sista i mitt rum så ni kommer få se hur blev sen idag!

Dagens Elin:


dag 5 - bästa filmen du sett


Den bästa filmen jag sett är lätt Harry Potter and the deathly hallows. Fast alla Harry Potter filmer är verkligen as bra. Jag skulle även vilja tatuera in symbolen för the deathly hallows (symbolen ovanför ↑ ) någon gång i livet för jag tycker den är så jäkla snygg. Vill också säga förlåt för jag missat "10 dagar" nu i några dagar. Men nu kör jag igång som vanligt.


just nu så..



..bor jag i vardagsrummet eftersom vi målar och gör om mitt rum, det är även anledningen till att jag inte bloggat idag. Gick upp någongång vid 10. Sen var det bara att äta frukost och åka till träningen. Efter träningen åkte jag och mamma och köpte färg och massa möbler/småsaker/tillbehöver till mitt rum. Säger inte riktigt vad det är än för ni får se sen när det är färdigt. Måste också ursäkta mig för jag bloggat med iPhone-bilder på senaste. Men det är så att systemkameran inte har haft något batteri och jag har glömt bort att ladda. Men nu laddar den så det kommer komma bilder med bättre kvalité snart. Nu ska jag äta tacos så vi ses senare.

todays outfit and facelook 15/3

Hej på er. Slutade 20 i 3 idag, tog sedan 3 bussen hem. Nu är klockan 4 och om en halvtimme åker ja till träningen. Kommer hem vid 6 till 7 ikväll. Bloggar såklart då. Puss hej!

kavaj - bikbok, tröja - gina tricot, jeans - gina tricot, skor - converse

vinnaren av veckans blogg


Här kommer vinnaren från veckans blogg. Och kul att så många deltog! Tryck på bilden för att komma till vinnaren. Om du inte vinner kommer det komma fler chanser. Observera att jag inte valde vinnaren, utan den blev slumpvald.


dag 4 - mitt favoritcitat


todays outfit and facelook

Såghär såg jag ut idag. Började kl.10 och slutade som sagt halv 4. Som ni läste i förra inlägget så ska vi spela upp pjäsen "rödluvan" på spanska, jag fick välja roll först så jag valde såklart jägaren eller skogshuggaren som en del säger. Han är ju as cool Resten av dagen ska jag plugga till musikprovet som är imorgon, har inte börjat än. Illa. Men det kommer nog gå bra.

Ikväll kommer också veckans blogg avslutas mellan kl.22 - 23.00. Passa på nu!
update: den har redan avslutats.

god morgon


Nikon D90


calippo





Bilder från idag

Hej, förlåt för dålig uppdatering idag.. Slutade allafall 20 i 12 tror jag. Åkte då direkt till stan med Klara och Wilma. Först åt vi tacos sen gick vi runt och försökte hitta praoplats. Gick inget bra alltså, får panik med det där med prao. Sen skulle Wilma hämta sina Jeans hos Alexandra, så vi åkte till henne och hämta dem sen så följde hon också med till stan. Lite senare träffa vi Alex. Sen gick vi till Biblioteket och spela schack. Fett coolt, jag vet haha. Har även hunnit med att äta glass 2 gånger idag, bland annat Calippo shots som var sjukt god. Och sen blivit utslängda från Chili för vi satt i doms soffor, fett oschysst. Har haft en härlig dag och hunnit med massa faktiskt.

Min statestik har mer än dubblats de senaste dagarna. Det gör mig sjukt glad, ni äger ♥

dag 3 - mitt husdjur


lite sent kanske, men om ni inte märkt så..



Veckans blogg avslutas i övermorgon alltså på onsdag. Anmäl dig i det  H Ä R  inlägget!


dag 2 - vad jag har i min väska


läppstift& läppglans, näsdukar, mini hårspray, plånbok, mini hjärtspegel.

Hej på er. Vet att den här skulle ut igår. Men blev inte så så ni fick den nu istället. Detta är altså vad jag har i min väska. Brukar ibland också såklart ha nycklar och mobil, men eftersom dom för det mesta ligger i fickan så strunta jag i dem. Förlåt för dålig kvalié, men min systemkamera är urladdad. Imorgon blir det bra bilder.

forever

Hej, fick bli en gamal bild, men har verkligen inte orkat fota idag. Så jag kör dag 2 imorgon. Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit. Drog från Emma vid 10 och sen bara legat i soffan hela dagen och läst en sjukt rolig tråd med namnet "det elakaste en främling gjort mot dig" eller nåt likande. Nu ska jag gå och städa mitt rum & bädda rent. Sedan ska jag plugga till hemkunskapspovet imorgon. Omprov faktiskt.. Sen ikväll är det BigBrother Live. Och läste nyss på deras hemsida förut och dom skippar det "vanliga" röstningssystemet ikväll. Spännande.

Och sen förlåt för dålig uppdatering. Här får ni 2 (hemliga) låtar. Tryck på länken för att få veta vilka!

H Ä R & H Ä R


dag 1 - min favoritsak



Min favoritsak blev tillslut min kära iPhone 4. Tänkte först på datorn eller kanske systemkameran. Men sen kom jag och tänka på hur man verkligen kan göra allt med mobilen. Surfa, facebook, blogga, och till och med fota (kanske inte bästa kvalitén dock). Skulle nog inte kunna leva utan den. Rätt stolt också över att ha haft den i snart ett år utan att repa eller få sprickor i den.

Glöm inte Veckans Blogg! Det inlägget hittar du  H Ä R

10 dagar



Jag sa ju att något i stilen med "30-dagar" skulle komma upp idag men fick bli en "10 dagar". Funkar lika bra. ENJOY ↑

it's friday, friday

bild från förra helgen då Emma och jag hade fotografering

Har precis duschat och ligger i soffan med Kevin och ser på innebandy. Slutade kl. kvart i 1 idag och missade sammanlagt 3 bussar idag. 2 på morgonen och 1 sen när jag skulle hem. Lyckat..
Kevin ska sova här, och kvällen kommer bestå av Bigbrother och skräckfilm. Men innan dess ska vi äta mat, världens godaste mat faktiskt. Vi ska grilla för första gången iår, så jävla azum. Tränade idag igen, och idag gick det mycket bättre än igår då jag trodde att jag aldrig skulle kunna spela tennis igen. Men nu är hoppet tillbaka, haha.

some photographs


nikon D90

Slutade kvart i 1 idag. Tog direkt bussen hem. Sen dess har jag städat lite, och fotat då. Ska nu äta lite mellanmål sen bär det av mot träning.

KAVAJ

kavaj: bikbok - 299 :-

skönaste låten


rider omkring - freestyle

veckans blogg



update: tävlingen är avslutad.


21.55

Sitter såklart just nu och kollar på Big Brother för klockan är ju ↑
Det är ju söndagsfinal idag, och en ska ut. Hoppas verkligen Hannah får stanna, sen mellan Sipan och Jessica vet ja faktiskt inte. Ogillar de båda. Men jessica skapar allafall lite action i huset. Folk irreterar sig och det kommer nog bara bli värre tror jag. Allafall om man ska jämföra det med förra säsongens Katerina (som dock var en av mina  favoriter). Så enligt mig borde altså Sipan åka, tycker han bara springer omkring och gnäller...


i like tårta



Porträtt - emma



model: Emma (hennes blogg) fotograf: jag

BEST FRIEND






Hej på er. Förlåt för dåligt uppdatering idag. Vakna hos Emma vid ungefär halv 12. Åt frukost och så. Sedan gick vi ut och fotade i några timmar. Bilderna över är bara några av dem vi tog idag.

Just nu är klockan lite över 7 och jag sitter bredvid Emma. Snart kommer pizzorna och hon ska sova här.
Kan en lördag bli bättre? ♥

sötare hund får man leta efter

Bilderna jag tog i trädgården idag.

Water

Kamra: Nikon D90  Fotograf: jag
Hej på er. Jag vet att jag sa att jag skulle gå ut i trädgården och fota, och det gjorde jag. Men dem bilderna kommer senare.
Det är första gången jag gör såkallade "vattenbilder" men jag är ganska nöjd. Vill verkligen bli bra på det här med fotografera känner jag. Det är riktigt roligt och gör bloggen så mycket roligare än om man bara skulle ha iPhone-bilder lixom.
 
Ville också nämna att min design fucka upp sig lite förut. Men det är fixat nu så om det ser konstigt ut prova med att trycka på F5.
 

hiss & diss



* Att våren äntligen börjar komma. Så härligt!


* Att äntligen för gå i mina kära converse ♥ ♥ ♥




* Att vi kör hårt i skolan med allt skolaarbete. DÖR.


* Sist men inte minst vill jag dissa praon. Det är jobbig, man hamnar
på fel ställa och palla försöka fixa en praoplats i 100 år.