monday morning


Nikon D90 18-55 mm
Dom här bilderna togs för någon vecka sedan och ger mig riktiga höstkänslor, känner dock att jag hellre vill känna lite vinterkänslor.. Men direkt när snön kommer ska jag försöka ta mig tid att fota.

gino

Kvällens efterrätt, Gino. Sjukt gott är det. Det är frukt med riven vit choklad över och sen in i ugnen. Jag använde jordgubbar, banan och päron, sen hade jag lite glass till också! Frukten blev dock lite vattnig, därför det ser lite gäggigt ut, för att jag använde frusna bär, men lyckat ändå. Kl. är 20 över 11 så måste sova nu, ska upp kl.6..
Godnatt!

glass är livet

Bilderna beskriver dock ganska bra vad jag sysslar med men jag tar det i ord. 
Håller på att plugga för fullt, fast nae går rätt slow, och äter glass och på tv:n visas New Moon. Världens sötaste hund ligger bredvid med glass i skägget för hon har minsann också ätit glass. Känner mig tjock x3, äter som sagt glass, men dricker Cola till och äter choklad också. 
Idag har jag inte gjort mycket, Kevin och jag sov till ungefär 11-12 kanske. Sen bara slappat tills typ 2 då han drog. Sen dess har jag iförsig städat hela mitt rum (stolt) och pluggat. Tjenis Penis xD

nystart

Hej. Har bestämt mig för en nystart med bloggen. Har tänkt tanken många gånger de senaste månaderna men jag orkade inte ta tag i det, ironiskt att jag orkade idag när jag har 1 vecka kvar i skolan full med skolarbete och idag är min pluggdag. Aja, grejen var att det var stora i fel i designmallarna och jag har stört mig på det och tappade lusten med hela bloggen, men har fixat problemen nu så allt är i sin ordning, hähä. Men lovar absolut inte att det kommer typ 3 inlägg om dagen. Kanske ett i veckan, eller ett varje dag eller kanske sex om dagen, det kommer variera men jag ska allafall hålla igång bloggen. Jobbigaste när man "börjar, slutar, börjar igen" osv är att man måste få upp statestiken varje gång..
 
Bjuder på 3 bilder idag bara för det är nystart och allt, generös och allt. Första är på mig tagen för ett tag sen de andra är på mitt nya rum. Syrran flyttade ut och jag flytta in i hennes rum. Det är mindre men mysigare. Är ensam hemme nu så sitter och pluggar som ni dock ser på bild 3 men aa, mamma är i Ullared, pappa jobbar och Kevin spelar innebandy. Men ikväll kommer alla hit och vi ska äta plankstek. Godaste maten i universum



Hej, jag heter Elin och är 15 år gammal. På min fritid träffar jag kompisar och är mycket med min pojkvän, jag spelar också tennis. I min blogg kommer ni få läsa om min vardag. Ni kommer även få se lite fotografering, musik och mitt mode. Välkommen!

Follow on Bloglovin