big brother 2012

Hejsan på er. Ligger nu i sängen och kollar på mitt kära BigBrother
Min favorit måste ja säga är Hanna Widerstedt, kan kanske inte säga att jag "gillar" henne men hon gör helt klart årets BB. Skulle kännas lite tomt om hon åkte ut faktiskt..


                              kära Hanna Widerstedt


Någon som jag istället tycker mindre om eller aa, stör på mig är Jessica faktiskt. Hon pratar ju hela tiden och är almänt jobbig. Deltagarna i huset verkar ju också hålla med mig.


                                         Lilla Jessica


Någon riktigt skön enligt mig som det också skulle bli tomt om han åkte är Tenny, eller ska jag säga "Jenny" hehe. Nej, men han tycker jag är fun. Pratar härligt också.


                                       Bästa Tenny                                                         Och Jenny såklart!

Vad tycker ni om årets BigBrother? Eller om det för huvudtaget. Har ni någon favorit? Berätta gärna!

himlen är för länge sen förbi


en gammal bild som ja tog efter fotograferingen i vintras

Förlåt för dålig uppdatering idag. Men min dag har varit sådär måste ja säga. Gick och la mig 1 igår. Så vakna väldigt trött, är lite förkyld också så tänkte stanna hemma men tog mig till skolan ändå och gick hela dagen. Vi fick sluta typ en timme tidigare. Såg bussen åka förbi efter skolan så ja gick till Klara och va med henne och Wilma innan ja tog tidigaste bussen hem. Idag har jag mest pluggat och gått en promenad med min hund. Borde egentligen plugga nu med för ja har spanskaprov imorgon men ja kan ju inte glömma bloggen. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, senast efter BigBrother iaf. Morgondagen består också av plugg. Har nämligen engelskaprov på fredag. Tyvärr måste ja erkänna att helgen kommer också till viss del kommer bestå av plugg. Måste komma ifatt nu efter ja varit borta.
Det som iaf gjorde den här dagen lite bättre var att ja fick VG (eller C) på mitt SO-arbete. Helt okej tycker jag.

Funderar på att nästa månad beställa hem lite löshår från Rapunzel. Har haft det på tanken i flera år. Men har liksom aldrig blivit av. Är fortfarande väldigt osäker..
Vad tycker ni, är det fint med löshår? ♥

Godmorgon

Hej på er. Börjar ungefär halv 11 idag, och slutar 1. Grymt chill dag. Efter skolan träffár ja Kevin.
Kanske inte blir bästa uppdateringen idag. Men ikväll bloggar jag ju som vanligt. Ska idag allafall försöka blogga i skolan. Nu måste ja fixa det sista. TJARÅ



27/2 2012 dagens outfit


Jeans - Cubus, Linne - BikBok 199 :-


one direction


Länkbyte


Gör ett länkbyte med en av mina fina vänner. Cecilia heter hon och hon bloggar om sitt liv. Jag läser den själv och den är jättebra. Tryck här eller på bilden för att komma till bloggen.

bloggtrafik



Tänkte tipsa om sidan bloggtrafik.nu för alla som har blogg. Det är en sida som gör så man helt enkelt får "trafik" på sin blogg. Funkar mycket bra för mig så testa ni med.

Klicka här eller på bilden för att komma till sidan.



Hej, jag heter Elin och är 15 år gammal. På min fritid träffar jag kompisar och är mycket med min pojkvän, jag spelar också tennis. I min blogg kommer ni få läsa om min vardag. Ni kommer även få se lite fotografering, musik och mitt mode. Välkommen!

Follow on Bloglovin