helgens shopping

 
 
Det här var alltså det jag shoppade ifrån Gina i helgen. En supersöt spetsklänning som jag hade tänkt att ha på skolavslutningen, kanske. 2 par solglasögon och en vit stickad tröja. Inget speciellt, bara några saker som är bra i vår och sommar.

omg it's a fucking leaf

Nikon D90 + 18-55 mm 
Kan ju börja med att säga förlåt för den usla uppdateringen. Men det är så att jag haft en sådär dålig dag ni vet då man är sur och trött för verkligen ingen anledning. Slutade iaf praon kl.14, gick hem och sov tills jag skulle träna och sitter nu här. Kvällen kommer bestå av en dusch och big brother. Aja, får försöka bli lite gladare och tagga fredag imorgon, får allafall sovmorgon till kl.10 så livet suger väl inte helt och hållet. ;)

To the city

Det blev Emma som fick komma hit och leka :P Nu ska vi dra in mot stan för att fixa lite saker, alltid lika trevligt! Här får ni några nytagna bilder på mig och min fina vän!

 


fucking boring

bild från ett modelljobb i vintras
Kom hem för en timme sen. Och jag har verkligen ingenting att göra... Så himla rastlös :(  Skulle nog kunna fråga någon av min KAMRATER om dom vill LEKA med mig.

outfit 18/4

Hej! Är just nu hemma på lunch, har ganska kort tid på mig så får bli ett kort inlägg. Bilderna över är tagna för 2 minuter sen och det är så jag ser ut idag. Har tillbringat morgonen hos mamma på kontoret och har fått sortera pappar bland annat. Nu på eftermiddagen kommer jag vara på låg med barnen. Ses när jag kommer hem sen. Puss

school

Hejsan allihoppa.
Kom hem för en timme sen från praon, slutade egentligen 2 men tog några timmar på frita också. Det var jättekul, så nu kommer det bli 2 riktigt roliga och chilliga veckor. Nu hade jag tänkt att städa mitt rum ordenligt. Alltså plocka iordning, damsuga och bädda rent osv. Sen tänkte jag ta en varm och lång dusch, är så himla kall just nu, tror jag blivit lite förkyld. Sen väntar en skön kväll.

chokladbollar

Nikon D90 + nikkor 18-55 mm
Hej bloggen. Fick sån lust att göra något så bestämde mig för att göra chokladbollar. Det är ju dölätt och supergott, så passade bra nu på måndagskvällen när jag inte orkar ställa mig och göra värsta tårtan lixom. Just nu står de i kylen och maten på pisen, så det blir att njuta av dem efter maten.

the worlds most beautiful dog

Nikon D90 + nikkor 18-55 mm

bilder från idag & gårdagen

Hej, sitter nu i soffan och äter lite choklad. Här får ni lite bilder från igår& idag då Emma, Hannes och Kevin sov över hos mig. Vi har spelat massor spel, som jag älskar. Både dansspel, charader och kort! De åkte alla hem vid ungefär 4 idag, och då åkte jag och träna. Fick en ny tränare idag så det va kul. Har precis ätit tacos, så jävla gott. Och nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till Kevin, vi ska vara barnvakt och sedan sover jag där. Jag kör ett mobilinlägg ikväll för att hålla upp uppdateringen lite. Tränar kl. 12 imorgon så kommer inte bli något inlägg förens senare på dagen. Nae, nu måste jag skynda mig.

just dance

Nu har Hannes och Emma kommit, och vi har hunnit äta världens godaste mat, spelat spel och nu kör just dance! Dökul! Senare ikväll blir det att se Titanic.

this world will belong to me

Nikon D90 + nikkor 18-55 mm

frukost

Kanske känns lite opassande med rubriken "frukost" klockan halv 6 på dagen. Men så fick det bli! Vaknade runt 8 och åkte sedan in till stan för att fixa några saker med mamma. Sen åt vi frukost på ett café och det var supermysigt. Sedan åkte jag hem någon gång vid 11. Sen så har jag även sovit halva dagen eftersom ja gick och la mig så sent igår så nu är ja döpigg. Vid 8 tiden tror jag, då kommer Kevin hit och sover här. Tills dess ska jag bara chilla sönder. Kanske med en ansiktsmask? Vi får se.

on tuesday morning

Nikon D90 + 18 - 55 mm
Godmogon bloggen. Först så vill jag bara säga hur glad jag är för att jag fick besöksrekord igår, och sen för alla fina kommentarer. Ni äger, fortsätt så! Just nu ligger jag i soffan och kolla på gamla BigBrother-avsnitt, det var även det jag gjorde igår hela kvällen, blev alltså inget baka eller läsa. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är allafall hundvakt så kanske bara blir att vara hemma idag med. De tre dagarna fram till helgen, onsdag, torsdag och fredag är allafall planerade. Så får se fram mot det och nu fortsätta kolla på BB.
Vad har ni för planer till resten av lovet?

sweet monday

Nikon D90 + 18-55 mm
Hej, kom precis in. Har varit ute och fotat i regnet, riktigt mysigt faktiskt. Fick några bra bilder, som den över till exempel ↑ Det som står på schemat nu är att en timme till ligga i min säng och fixa& redigera med bilder och med spotify på högsta volym. Sen blir det kanske att baka något gott till kvällen eller läsa i min nya spännade bok. Eller varför inte göra båda?

new haircut

Hej, är nu tillbaka från frisören till Emma. Blev inte så stor skillnad i längd som ni ser på bilden, men det vart mycket finare och fräshare. Kom hit för kanske lite mer än en timme sen. Och sen dess har vi fixat en ny blogg till Emma eftersom hennes förra fucka upp sig, & den nya hittar du HÄR Snart ska jag dra hem till lilla mig och vet inte riktigt vad som händer då. Kanske blir att bara vara hemma och vila, bra att passa på när det är lov. Här får ni två grymma låtar med Justin Bieber. ENJOY!
boyfriend
live my life

mot frisören

bjuder på en drivbild tagen med Emmas kompaktkamera
Sitter nu i Emmas säng, vi har precis ätit frukost och när jag har skrivit klart det här ska jag dra och klippa mig. Inget speciellt, bara toppa. Men ni lär ju få se hur det blev. När det är klart åker jag tillbaka till Emma antagligen. Ses sen, puss.

a walk to remember


Såg nyss på den här filmen "a walk to remember" med Emma. Är en av mina favoritfilmer faktiskt. Så himla bra, men lite sorlig.
Betyg: 5 av 5 diamanter ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Med det här inlägget säger jag godnatt!

sleep-over @ my bitch

Rubriken säger ju det mesta, ska sova över hos Emma. Vi kom precis in efter ha tagit lite bilder, som också är ganska självklart. Men just nu sitter vi i Emmas rum och chillar till lite musik. Love life ♥

påskpresent

Idag åkte jag & min syster Sara med mamma till stan för att få välja en varsin påskpresent. Jag valde de här dösnygga jeansen från Gina Tricot för 399 :- och ett vanligt rosa läppglans, de med köpt från gina.

glad påsk i efterskott

Nikon D90 + nikkor 18-55 mm
Hej på er. Här får ni några bilder från påskafton igår, lite påskiga bilder, min söta kusin och min outfit. Var med min familj hemma hos mormor & morfar med mina kusiner. Var jättetrevligt, och åt god mat såklart. Kunde tyvärr inte lägga upp bilderna igår eftersom jag råkade glömma kameran där, men jag tror ingen dör av att jag det. Glad Påsk i efterskott allafall ♥


I'm gonna live my life

Såhär ser jag ut idag då. Tunna tights, svarta shorts och en beige tröja!
Den här dagen är utan tvekan den jobbigaste dagen på veckan, slutar lixom halv 4. Även fast vi slutar halv 4 på måndagar med och börjar tidigare, är onsdagar ändå så himla jobbig. Men nu har jag klarat mig igenom den allafall, och det kommer ta ett tag innan nästa "skolonsdag". Eftersom imorgon är den sista dagen innan påsklovet, och sen 2 veckor prao. Fyhelvete så skönt säger jag bara. Hoppas bara min praoplats är bra, ska vara på en reklambyrå. Det blir nog bra.. Dagens planer ser ut såhär: nu=äta & blogga  sen= plugga & blogga

i wanna stay up all night and jump around

Hejsan fooolket. Ligger just nu sängen och lyssnar på One Direction på högsta volym, livet ♥ Är så jäkla trött så det finns inte alltså, så snart blir det väl att sova. Men innan det hade jag tänkt och skypa lite. Börjar som tur halv 10 imorgon, så himla skönt. Det här blir mitt sista inlägg för dagen, så vi ses imorgon mina fina läsare.

ravioli





Hej, idag har jag och wilma lagat ravioli. För att träna till ett matprov kan man säga. Blev ganska lycket, dock blev några lite hårda men det får vi tänka på nästa gång.
För att komma till hennes blogg tryck här

Todays facelook


design #2 vitt och stilrent

Och här kommer min andra gratisdesign, vit och fin! Vill du ha den här designen? Isåfall tryck HÄR för att komma till instruktionerna.

sallad

Helt sjukt hur en enkel sallad kan vara så himla god, love it. Denna är köpt på Lindalls där de har helt otroliga sallader, u must try it!

Dagens


design #1

Hej på er, som ja har sagt så ska jag börja göra gratisdesigner och det här blev min första. Kommentera gärna vad ni tycker om den!


Vill du ha den här designen? Isåfall tryck  H Ä R för att komma till instruktionerna.

första april

nikon D90 + nikkor 55mm
Hej på er. Klockan är nu ungefär 5 och jag ha haft en lugn söndag, och gjort typ ingenting. Just nu håller jag på att göra lite gratis designer till er, tänkte att alla kan ju inte själva och jag älskar ju att designa bloggar. Så håll utkik de senaste dagarna, första designen kanske tillochmed kan komma upp ikväll! Puss
notera även att jag har fixat om i min design idag, tryck på F5 om det inte syns

trees

nikon D90 + nikkor 50mm
Godmorgon på er. Sitter här med Sandra och försöker få på en film på datorn, men det verkar fanimej omöjligt. Om en timme åker jag och tränar tennis med mamma, sen vet jag inte vad jag ska göra. Nåt jag vet allafall är att jag måste ta tag i engelskauppgiften som skulle vara klar i fredags. Skriver mer sen, och då har jag antagligen massa fler fina bilder att bjuda på eftersom ja ska ut och fota lite senare.