nu kan man kommentera

Bjuder på en några dagars gammal arkivbild, har inte hunnit ta några nya bilder och den här bilden beskriver ganska bra hur glad jag är just nu. Tog en timme, men jag klarade det. Var beredd på att få göra en ny blogg och starta från början. Men sen såg jag felet, och kunde tillslut få tillbaka det som vanligt. Så nu kan ni kommentera HUR mycket ni vill, hähä. Blev bara en natt på landet och såg att de tidinställde inläggen funkade bra. Den här natten sov jag hos Kevin och kom precis hem, det är därför jag inte hunnit blogga förens nu. Förresten, vad tyckte ni om mitt första design-tips? Blev ett ganska enkelt men kommer försätta att fylla den kategorin så håll utskik. Men måste skynda mig nu, Kevin är och tränar nu men om 40 min kommer han så nu ska jag duscha! See ya'll lateroo.

you and me baby


godmorgon

 

egen favicon / ikon

1. Börja med att gå in på sidan favicon.cc för att fixa en egen favicon. Och för er som inte vet vad det är, är det ikonen som  är innan adressen till din hemsida. Internet har ett "e" och blogg.se har "blogg.se-ikonen". 
 
2. Tryck på "Top Rated Favicons" som är markerat med rött för att välja mellan de populäraste ikonerna. Eller gör en egen men det är lite krångligare så det visar jag inte här.
När du har valt och tryckt på den favicon du vill ha kommer den upp större och du kan se på fliken hur den ser ut. I detta fall en ankare som du ser på bilden
 
3. Skrolla längre ner på sidan tills det ser ut som bilden ovan. ↑ Och kopiera den koden som är markerat med rött. Klistra sedan in den i din kodmall mellan <head> och <head>. KLART 
 
4. Spara och kolla hur det blev. Glöm inte att du kanske kan behöva uppdatera sidan för att det ska synas.

på landet

Nikon D90 18-55 mm
Detta är ett tidinställt inlägg och just nu är jag på mitt land som håller på att byggas och har ingen el. Så just nu badar jag väl eller sitter i husvagnen och läser, haha. Vill också passa på att säga att sen blogg.se uppdaterades har nåt i kodmallen blivit fel, det går inte tex inte att kommentera. Jag jobbar på att fixa det men det är ganska krångligt med tanka på att jag inte vet vad som är fel. I värsta fall får jag göra en ny blogg och göra om designen från början. Men det löser jag när jag kommer hem. Ikväll kl.18 kommer jag publicera mitt första design - tips. Ses då. 

real love

Jag har haft riktigt tur, jag har världens underbaraste människa som pojkvän. Innan jag träffade dig, var mitt liv mycket tråkigare men jag tänkte inte på det. Nu kan jag inte tänka mig att leva utan dig, omöjligt. Du har blivit en del av mig nu, den bästa delen av mig. Du är min bästavän och pojkvän, kan prata med allt om dig, du är den enda jag säger allt till. Jag älskar dig över hela mitt hjärta, så glad att jag har dig och jag kommer stanna hos dig förallid. Det kommer vara du och jag livet ut, jag vet att många inte kommer tro på det men jag vet det bara. Vi kommer bevisa det.

they say if you love something, let it go. but honestly, if you love something you never let it go

Nikon D90 18-55 mm 
Var som sagt ute och fotade lite förut, fick några bra bilder, den här bland annat och bilden som jag nu har i headern. Ändrade lite typsnitt också och tyckte det blev riktigt bra. Har inte så mycket att skriva om förutom om bilder jag tar och vad jag gör osv. så tänkte jag skulle dra igång nåt lite liknande "10 dagar" (missade du "10 dagar" kolla in det här) fast med annat tema. Får se vad jag kommer upp med, ge gärna förslag också. Tänkte också säga att imorgon åker jag till landet, eller mitt blivande land då, och där finns ingen el. Stannar kanske max 2 nätter, men lägger upp alla fall minst 1 tidsinställt om dagen. Kommer bli så ganska ofta eftersom jag är därute mycket, men ska hålla uppe uppdateringen ändå!

love summer

2 bilder tagna på landet för en vecka sen Nikon D90 18-55 mm
Blev ett ganska sent "första-inägg" idag. Tänkte blogga imorse men blev inte av, blir ju lite så när man är med kompisar/pojkvänen. Jag och Kevin vaknade allafall vid halv 11 sisådär. Gick upp och tog ett morgondopp och sen solade någon halvtimme, jättehärligt väder idag. Åt frukost sen allafall, och fortsatte att sola och bada hela dagen tills vi gjorde egna hamburgare som vi grilla nångång vid 2-3. Sen vart det fika med mina föräldrar och Kevins mamma innan de åkte hem. Riktig tjockis och slapp dag. Just nu tänkte jag fortsätta redigera lite bilder, och kanske gå ut och ta några sommar bilder. Funderar starkt på att byta header. Men vi hörs senare.
 
Just nu lyssnar jag på Justin Bieber, Turn to you (länk)  As long as you love me (länk)  Die in your arms (länk)  All around the world (länk) 
 

outfit 8/7


scrapbooking

Hej. Har haft världens skönaste dag. Vakna vid 12 med Emma, gick upp och tog det lugnt, åt frukost till 1 ungefär. Då drog Emma. Sen satte jag igång och storstäde mitt rum, så himla skönt när det är gjort. För några timmar sen fick jag för mig att scrapbooka, har massa scrapbooking men jag gör aldrig nåt. Så satt med det ett tag. Och om nån minut kommer Kevin hit, så kvällen kommer bestå filmtittning och tacos med han, hihi. Hörs senare.

mallorca

Tog inte alls mycket bilder i Mallorca om jag ska vara ärlig. Systemen fick stanna kvar hemma tyvärr, vi bygger sommarstuga så pappa ville fota det. Tog några mobilbilder och bjuder på 4. På mina bruna ben, jag och Kevin och utsikten från balkongen. Resan var döhärlig, hade all inclusive och maten var jättebra. Nåt som inte är så vanligt också är att alla drinkar i baren ingår, men det gjorde dom så det blev många sommardrinkar.
Kevins systerbarn Moa och Joel var ju såklart på mini-klubben och då följde vi med. Så varför inte passa på och måla tröjor när man ändå är där, haha.. Största storleken var 7-8 år men jag lyckades få på mig den. Kevin sprack dock sin det första han gjorde. Sen så köpte jag och Moa ett varsitt mjukisdjur på hotellets maskotar, Bufo på bilden. Alla hotellets aktiviteter så som arobic, salsa, vattengympa, polo, pilbåge osv. som höll på HELA dagarna utfördes av en och samma person, Tysken (som egentligen var italenare). Har nog aldrig träffat en person med så sjukt mycket energi sjukt. De dagarna tysken hade ledigt var mycket tråkigare, resan hade inte blivit komplett utan tysken, haha. Upptäckte också världens bästa låt som det sjöngs och dansades till varje kväll..

payphone

Hej. I´m tillbaka! Inledde inlägget med två bilder som jag tyckte såg lite somriga ut. Bild 1 är på mig på skolavslutningen och bild 2 är på brist på liv. Nej, men hade inget att göra så tänkte varför inte måla vattenmeloner på naglarna. Klockan är nu halv 5 och jag är med Emma. Fick för mig för nån timme sen att börja blogga så satte igång och fixade lite nya bilder till headern och så. Sen ville jag bara göra ett inlägg nu för att säga att jag är tillbaka. Imorgon ska jag fixa nåt inlägg om min sommar hittills och visa några av de få bilder från Mallorca. HEJDÅ