En apa som liknar dig

Heeej.. Har inte bloggat på lite mer än en vecka men ser att ni tittat in ändå, gör mig glad. Fortsätt med det, för som jag sagt, kanske det ibland blir bara nåt inlägg i veckan... Men sluta blogga, det kommer jag inte!
Sov hos Kevin idag, så blev nära till skolan. Dock så började han tidigare än mig så nu sitter jag här 1 timme innan skolan.. Det här har jag på mig idag för de få som bryr sig: typ fuskskinn-byxor från Gina Tricot - skjorta från Monki och Dr Martens!

I söndags var jag och mamma och julshoppade lite, supermysigt. Jag köpte julklappar till mina kusiner och mamma köpte lite julklappar till mig när inte såg haha.. Sen delade vi på en pizza, och på kvällen kollade vi Kevins innebandy match.. Annars har det inte hänt anything special den här veckan. Träffat kompisar och varit med Kevin som vanligt! Räknar ner dagarna till jul nu, ååh. Längtar sönder..


Pepparkaksbak


MYSDAG

dagens mysoutfit - "sammets"-tights och en skön tröja från Gina Tricot & nya smycken från rean på Gina Tricot - Löven 10:- De andra örhängena 12 :- 3 ringar 15:- för alla tillsammans
Hej. Har bara slappat idag, och bakat pepparkakor. Bilder kommer sen. Smyckena jag visar köpte jag igår på min lunchrast, det var superrea på Gina så passade på! Väntar just nu på att min fina pojkvän ska komma hihi. Så ska vi ha lördagsmys, säkert med någon läskig film och godis. & pepparkakor och must säkert. Ses senare med bilderna från mitt lilla julbak!

hårtips

 
1. Det är en hårolja från L'oreal Elvital, jag tycker är jätte bra! Jag använder den innan jag duschar, jag tar rätt mycket i topparna men även i hela håret. Det skyddar mot att håret "slits" när man duschar, ni vet schampo tex är ju inte bra. Sen spelar det ju ingen roll att håret blir fettigt av det eftersom man ska duscha.. Har den också ibland som styling. Då tar jag bara lite i topparna, det gör så håret inte ser lika risigt ut, jag tycker det blir mycket skillnade på mig. Sen luktar det jättegott också. Kostar under hundralappen, finns på de flesta ica.
 
2. Det är en hårinpackning också från L'oreal Elvital. Är det bara jag eller har ni också testat massor inpackningar som gör håret jättefett även fast man sköljer noga? Allafall, den här inpackningen tycker jag inte mitt hår blir så fett av. Det blir bara jätteglansigt, lent och lättkammat. Sen så höjer den också kvalitén på håret.
Jag använder den minst 1 gång i veckan köpte den för några månader sen och den är fortfarande inte slut!
Kostar under femtilappen och finns också på de flesta ica.
 

lugg

Såhär ser jag ut nuförtiden XD
Var helt spontant, satt och kollade på The amazing spiderman med mamma och så hade hon i filmen lugg, så bara undra om jag passar i lugg så blev det så.

Winter


training

Kom hem från träningen för ungefär 1 timme sedan. Klarade den hyffsat även fast jag var zombie, men det var inte så hårt idag som tur var! Det ända negativa med lugg är att den är ivägen när man tränar, så måste gå runt och ha diadem som en 5åring, aja skönt äre allafall. Har fotat lite vinterbilder idag faktiskt, trodde inte det skulle bli av idag eftersom jag kommer hem vid typ halv 4 och vill inte fota i mörkret, men hann precis. Så de kommer upp snart, lite vinterkänlsa och framförallt julkänsla är det bästa som finns så ska försöka lägga upp mysiga bilder och lite julmusk lite då och då fram till julafton. Gash så glaaad att jag fick min jacka tillslut ↑ Hade velat ha den jättelänge sen när jag skulle kolla på den var den slut, kom in några dagar senare och de hade fått in fler, så köpte den direkt. & har nu hört att den ska vara slut överallt... Race Marine jackan är det allafall, lycklig ♥
Ska lägga upp bättre bilder på luggen imorgon eftersom den i idag inte var snygg, gör inte iordning mig till praon så mycket.. Juste ja, har ju inte sagt nåt om det.. Jag praoar alla fall nu, den här veckan och nästa. På ica, jobbarkläderna är så fula.. Man ser nog lite på förra inlägget. 
Igår var jag på en "tjejkväll" på ett av de gymnasium jag vill gå på, var där med Julia och Wilma, var trevligt. 
Bloggade inte så mycket förra veckan men gjorde inte så mycket, plugga mest. Förutom på helgen, fredagen var jag på bio men Klara, Julia, Eve, Simon, Ludde och Jesper vi såg Sinister. En skräckis, var en sån därn "hoppa till"-film. Det var sammanlagt 3 skrik under filmen, 2 av mig och 1 av Julia, synd mycket synd. På lördagen var jag, Kevin, Wilma och Klara med våran fritidsgård och bowla och såg på bio, vi såg Skyfall, den var bra men inte SÅ bra som alla säger. 
Blev ett jättelångt inlägg nu men så blir det ibland.

@prao

Det här är ett mobilinlägg. Sitter just nu och fikar på ett café för jag har rast.. Jag slutar kl.3 idag, och efter det blir det att träna! Somna som ni vet typ halv 2 igår så är så sjukt trött så det finns inte, men jag vet att det är fredag imorgon och det ger mig lite energi! Bloggar kanske ikväll med lite snygga bilder med bra kvalité, vi får se. Aja, ska fortsätta äta min morotskaka och dricka festis nu, min rast är snart slut.


nattinlägg - ny design

Ny design bestämmde jag mig för att göra typ sådär kl.11 på kvällen, blev klar nu vid 1 så tog ett tag. Var så trött på den förra, sååå bred och helt flummsig. Den här är så stilren och typ basic fast snygg, svart och vitt blir aldrig fel. Har nog tänkt att byta "profilbilden" i menyn så fort jag tagit en ny och kanske även headern, vi får se. Ligger i alla fall i sängen nu MÅSTE sova ska upp kl. 6 imorgon sen direkt väg till praon. Praoar på Ica hihi. Ganska så tråkigt, en del dar tråkigare än andra.. Hur roligare än del dagar än är kommer de aldrig platsa i kategorin "roligt". 7 dagar kvar bara. Måste dock säga att jag uppskattar personalen där, mina arbetstider är 8-15 och jag håller på att dö.. Och han jag var med idag tex jobbade 10-22.. Gash. Aja ska sova nu. Hörs imorgon efter min träning om jag orkar! 



Hej, jag heter Elin och är 15 år gammal. På min fritid träffar jag kompisar och är mycket med min pojkvän, jag spelar också tennis. I min blogg kommer ni få läsa om min vardag. Ni kommer även få se lite fotografering, musik och mitt mode. Välkommen!

Follow on Bloglovin