oboy och rostad macka

            
Ibland lever man livet, & det gör jag nu. Med lite varm Oboy och rostade mackor. Kom hem från Kevin för ett tag sen. Vi såg på film och så. Alltid lika trevigt. Julavslutningen slutade ungerfär halv tio. Sången och det gick bara bra. Sen drog jag, Wilma, Klara, Oliver och Tobbe till stan. Kollade i några affärer, sen drog vi sååklart till MC. Tjockis x100 som äter McDonalds 2 dar i rad. Men vadå, det är ju JULLOV! Familjens årliga julstädning är inte igång än, men snart när dom andra kommer hem. Dom är och köper gran! WOHO. Kommer antagligen bjuda på några juliga bilder ikväll. Men hoppas inte för mycket... SES

Låten som alla hade som ringsignal i 6an. Minnen

replay - iyaz

JULLOV



Detta är då ett tidinställt inlägg. Och nu så väntar/sitter jag på bussen. Ska nämligen träffa Kevin nu efter julavslutningen. Kommer åka hem därifrån någon gång på eftermiddagen. Och då är det julstädning med familjen som är på G. Inte för jag gillar att städa men, när man har på julmusik i hela huset, julkulorna börjar tas fram och alla fixar inför julen så får man en sån himla julkänsla ♥ . Så det kommer faktiskt bli ganska mysigt. Kommer antagligen fota lite, så ni få se lite bilder från min dag kanske ikväll eller nåt. Och så kanske jag slänger upp en mobilblogg i farten lite senare. Men då säger väl jag ett litet "god jul" i förskott, så ses vi sen.

nya navelpiercingar

       
tagen av iPhone tyvärr, systemisen är på laddning...


Påväg hem

Sitter just nu och väntar på bussen.
Ska hem. Idag slutade jag ungefär kvart över 2. Skulle egentligen slutat halv fyra. Men vi hade ingen svenska...
Direkt efter skolan drog jag och köpte 3 st nya navelpiercingar. Eftersom jag igår morse upptäckte att jag hade tappat ena delen av min förra, om ni fattar.
Visar dom när jag kommer hem!

Idag blir det nog att plugga klart sista SO-grejen. Och typ städa. Inte då kul, men måste göras.

Såhär såg jag ut idag!


iPhone 4 XL


Mitt, Moa och Julias NO-arbete. En fågelholk som ser ut som en iPhone 4.


it isn't over

     


                                                                        dagens

Tjo. Har varit hemma ungefär i en timme nu. Fick gå längre hem eftersom jag var egenvärld på bussen och missa hållplatsen. Ha. Ha. Ska snart med mamma in till stan eller nåt. Lägger upp några inlägg senare om lite saker som har hänt i veckan ochså!

-Har inga läxor eller någon stor inlämningsgrej.
-Det är fredag och jag fick sluta tidigt.
 
IBLAND ÄGER LIVET




Hej, jag heter Elin och är 15 år gammal. På min fritid träffar jag kompisar och är mycket med min pojkvän, jag spelar också tennis. I min blogg kommer ni få läsa om min vardag. Ni kommer även få se lite fotografering, musik och mitt mode. Välkommen!

Follow on Bloglovin